onsdag 3 juni 2009

Glutenfri och Kaseinfri pannkaka


5 dl rismjölk, kom ihåg att skaka mjölken ordentligt
1 dl kokosmjölk på tetra el glasflaska. Använd inte konserver, de innehåller metaller.
1-2 tsk egg replacement
4 tsk vatten för knaprighet
Havs- eller bergs-salt

Grädda i olja (el Carlshamns mjölkfria margarin)
Servera med mosade färska bär eller hemmagjord äppelmos

.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

sussi sa...

Hej!

Sjävla receptet låter gott; men blir det inte väldigt dyrt att köpa enbart tillsats fritt.

Jag försöker leva tillsats fritt så långt jag kan; tex. bakar eget bröd(plockar bort det med animaliskt protein i) är vegetarian.


Fin idée för en blogg annars!

Firestarter sa...

Hej Sussi... Nä, det skiljer inte så mycket i pris och på vissa saker så tjänar man in några slantar, som tex på våtservetterna och allt godis man skippar. Det som är dyrt är när man ska försöka byta ut allt men om man tar det lite pö om pö så känns det knappt i plånboken ;)